Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Кутия РОКИ но3

Кутии за съхранение
Кутия РОКИ но3
Day
Hour
Min
Sec
2.30лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 300138

Размери :

15см широчина

20.5см дължина

9.5см височина

Кутията за съхранение РОКИ е идеалното решение за организиране на вашия дом или офис. Със своя стилен и функционален дизайн, тази кутия предоставя удобство и ефективност в съхранението на разнообразни предмети.

Кутията РОКИ е изработена от висококачествени и устойчиви материали, които гарантират дълготрайна употреба. Тя е перфектна за съхранение на дрехи, аксесоари, играчки, книги и други домакински принадлежности. Компактният й размер я прави лесна за поставяне в шкафове, на рафтове или под леглото, спестявайки ви пространство и поддържайки ред в дома ви.

С плътно прилепващ капак, кутията РОКИ предпазва съдържанието от прах и влага. Това гарантира, че вашите вещи ще останат в отлично състояние за дълго време. Прозрачният дизайн на кутията ви позволява лесно да виждате какво е съхранено вътре, което улеснява намирането на необходимите предмети.

Кутията е лесна за почистване и поддръжка, което я прави изключително практична за ежедневна употреба. Може да се мие на ръка или в съдомиялна машина, без риск от повреда.

Изберете кутията за съхранение РОКИ, за да внесете ред и организация във вашето пространство. Тя е надеждна, стилна и удобна, предоставяйки ви необходимото решение за ефективно съхранение на вашите вещи.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро