Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Картофобелачка с дървена дръжка

Картофобелачки.преси,мелнички и др.
Картофобелачка с дървена дръжка
Day
Hour
Min
Sec
1.55лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 331258

"Картофобелачка с дървена дръжка" - този класически инструмент е идеален за всяка кухня, предлагащ съвременна функционалност и традиционен дизайн. Дръжката е изработена от висококачествено дърво, което осигурява комфортен и стабилен захват по време на употреба. Това прави белачката лесна и удобна за работа, дори при продължително използване.

Острието на картофобелачката е изработено от неръждаема стомана, гарантиращо дълготрайна острота и устойчивост на корозия. С него можете да обелите картофи и други зеленчуци бързо и без усилие, запазвайки максимално количество от полезната част на продуктите.

Дървената дръжка придава естетически вид на белачката, което я прави подходяща както за съвременни, така и за традиционни кухни. Белачката е компактна и лесна за съхранение, като може да се закачи на кухненска закачалка или да се прибере в чекмедже.

Почистването на картофобелачката е лесно – просто изплакнете острието под течаща вода и избършете дървената дръжка с влажна кърпа. Тази картофобелачка е перфектен помощник за приготвяне на различни ястия, осигурявайки бързина и ефективност при белене на зеленчуци.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро