Facebook Pixel
Menu
Your Cart

ЕБРО ПОДЛОЖНО ПЛАТО 32 СМ

Чинии и купички
ЕБРО ПОДЛОЖНО ПЛАТО 32 СМ
Day
Hour
Min
Sec
6.05лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 37657

ЕБРО подложното плато с размери 32 см е изключително стилен и функционален аксесоар за всяка домакинска обстановка. Изработено от висококачествени материали и със забележителен дизайн, това подложно плато не само че предлага естетика, но и практичност за различни нужди.

Със своите щедри размери от 32 см, подложното плато ЕБРО е подходящо за сервиране на разнообразни ястия - от закуски и сирена до френски багети и плодове. Неговата изчистена форма и устойчивост го правят идеален както за ежедневна употреба, така и за по-специални поводи като семейни обеди или приеми за гости.

Подложното плато ЕБРО не само допълва вашата трапеза с елегантност, но също така е лесно за почистване и поддържане. Може да се използва безпроблемно в съдомиялна машина, което значително улеснява грижите за него в ежедневието.

Изберете ЕБРО подложното плато, за да добавите класа и функционалност във вашето домакинство. То ще бъде не само практичен помощник за сервиране, но и стилен акцент, който ще впечатли всеки, който го използва и ви посещава.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро