Facebook Pixel
Menu
Your Cart

ЧЕТКА С ЛОПАТКА ЗА ПОД ZAM 139

Четки и метли
2-3 Days
ЧЕТКА С ЛОПАТКА ЗА ПОД ZAM 139
Day
Hour
Min
Sec
5.35лв.
  • Наличност: 2-3 Days
  • SKU: 335008

Четката с лопатка за под е незаменим помощник във всяко домакинство, създадена да осигури максимално удобство и ефективност при почистване. Комплектът включва четка с ергономична дръжка и лопатка, които са изработени от висококачествени материали, гарантиращи дълготрайност и издръжливост. С тази четка и лопатка, почистването на подовете става лесно и бързо, без да остават следи от мръсотия.

Четката е с плътни и здрави влакна, които събират и най-фините прашинки и отпадъци, осигурявайки перфектно почистване дори на труднодостъпни места. Лопатката е с оптимален наклон и ръб, който приляга плътно към пода, предотвратявайки разсипването на събрания боклук. Компактният дизайн на комплекта позволява лесно съхранение и удобство при употреба.

Продуктът е подходящ за всички видове подови настилки - от дървени и ламинирани до плочки и килими. С четката с лопатка можете да бъдете сигурни, че вашият дом ще бъде чист и подреден. Това е практично и ефективно решение за всяко домакинство, което цени качеството и удобството при почистване.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро