Facebook Pixel
Menu
Your Cart

ЧЕТКА ПВЦ КАФЯВА

Четки и метли
ЧЕТКА ПВЦ КАФЯВА
Day
Hour
Min
Sec
2.50лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 33584

Четката за почистване на подове с кафяви влакна е съвременен и практичен инструмент за всяко домакинство. Тя е проектирана с висококачествени материали, което гарантира дълготрайност и надеждност при ежедневно използване. Кафявите влакна са изработени от здрави синтетични материали, които ефективно събират прах, мръсотия и други замърсявания, без да повреждат повърхностите.

С ергономичния си дизайн, тя осигурява удобен захват и лесно маневриране около мебели и труднодостъпни места. Леката конструкция намалява умората при продължителна употреба, като същевременно предоставя отлични резултати. Тя е идеална както за твърди подови настилки като плочки и паркет, така и за килими и мокети.

Четката за почистване на подове е лесна за поддръжка и съхранение. Компактният й размер позволява лесно съхранение в малки пространства. За оптимална ефективност, се препоръчва редовно почистване на влакната от натрупаните замърсявания. Това е идеалното решение за поддържане на дома чист и уютен с минимални усилия.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро