Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Бутилка с клипс 0,750L

Стъклени бутилки и Гарафи
Бутилка с клипс 0,750L
Day
Hour
Min
Sec
6.85лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 37282

Представяме Ви бутилката с клипс от 750 мл - идеалният избор за съхранение и пренос на напитки и течности. Тази бутилка е изработена от висококачествено стъкло, което гарантира здравина и дълготрайност. Клипсът осигурява сигурно запечатване, предотвратявайки изтичането на течности и запазвайки свежестта на съдържанието.

Дизайнът на бутилката е елегантен и функционален, подходящ за всякакви поводи - от пикници и излети до ежедневна употреба у дома. С вместимост от 750 мл, тя е достатъчно голяма за Вашите любими напитки, но същевременно компактна и лесна за пренасяне.Лесното почистване и многократната употреба правят тази бутилка екологично съобразен избор, допринасяйки за намаляване на пластмасовите отпадъци. Независимо дали използвате бутилката за вода, сокове, домашно вино или други течности, Вие ще оцените нейната практичност и стил.

Възползвайте се от тази удобна и стилна бутилка с клипс, която ще внесе удобство и изисканост във Вашето ежедневие. Тя е перфектният подарък за приятели и близки, ценящи качеството и естетиката в ежедневните предмети.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро