Facebook Pixel
Menu
Your Cart

БУРКАНЧЕ ПАНДЕЛКА 210CC

Бурканчета
БУРКАНЧЕ ПАНДЕЛКА 210CC
Day
Hour
Min
Sec
1.45лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 331913

Представяме Ви елегантното бурканче с панделка с обем от 210cc, идеално решение за съхранение и подарък на различни видове продукти. Това красиво бурканче ще внесе стил и изтънченост във Вашата кухня или на Вашия празничен маса. С неговия изчистен дизайн и внимателно подбрани детайли, то е перфектно за конфитюри, мед, подправки или дори за декоративни цели. Панделката добавя специален завършек, който прави бурканчето подходящо и за подаръци.

Бурканчето с панделка е изработено от висококачествено стъкло, което гарантира дълготрайност и запазване на свежестта на съдържанието. Капачката се затваря плътно, предотвратявайки достъпа на въздух.Вие можете да го използвате както за домашни нужди, така и като част от Вашия бизнес за приготвяне и продажба на домашно приготвени продукти.

Това бурканче е идеално за хора, които ценят качеството и детайлите. Независимо дали планирате да го използвате за съхранение на домашно приготвени конфитюри, мед или за съхранение на подправки, бурканчето с панделка ще добави нотка елегантност към Вашия продукт.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро