Facebook Pixel
Menu
Your Cart

Буркан ПВЦ с капак - жълт

Купи ПВЦ
Буркан ПВЦ с капак - жълт
Day
Hour
Min
Sec
1.78лв.
  • Наличност: В наличност
  • SKU: 32268
Бурканът ПВЦ с капак в жълт цвят е практичен и стилен аксесоар за Вашата кухня. Изработен от висококачествен пластмасов материал, този буркан е идеален за съхранение на различни видове храни и подправки. Сигурният капак осигурява плътно затваряне, което помага за запазване на свежестта на съдържанието.

Със своите компактни размери, бурканът е подходящ за използване както в кухненски шкафове, така и на плотове. Жълтият капак придава свеж и весел акцент, който ще внесе настроение във Вашия дом. Лесен за почистване и поддръжка, този буркан е перфектен за ежедневна употреба.

Бурканът ПВЦ е изключително удобен за съхранение на сухи храни като макарони, ориз, боб и други. Прозрачният корпус позволява лесно да виждате съдържанието и количеството вътре, без да е необходимо да отваряте буркана. Това улеснява организацията на Вашата кухня и спестява време при приготвянето на храна.Този буркан е практичен избор за всяко домакинство, което търси функционалност и естетика в кухненските принадлежности. 

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
Лошо Добро