Шкаф мини
19/14/20 см

310116

6.80лв.

 
 

Шкаф мини 2
25/20 см

310908

7.85лв.

 
 
 

Шкаф мини 3
35/29 см

310909

14.10лв.

 
 

Шкаф ЕЛИФ
дантела

311556

46.10лв.

 
 
 

ШКАФ ЕЛИФ
44/38СМ. ПРОМО

310463

20.55лв.

 
 

Шкаф мини 20см
2-ро качество

339502

4.30лв.

 
 
 

Шкаф плетен
ЕЛИФ

311303

28.65лв.

 
 

Шкаф КАСТАМО
плетен

311128

42.06лв.

 
 
 

Шкаф ратан
MELISA

339501

31.00лв.

 
 

Шкаф долап
ратан, 2-ка, 85/34.5

339507

65.00лв.

 
 
 

Шкаф СМАРТ
с декор

311578

25.20лв.

 
 

Заключващ механизъм
за витрини и шкафове

39423

4.10лв.

 
 
 

Заключващ механизъм
за шкаф

39424

3.85лв.

 
 

Заключващ механизъм
за шкаф

39425

3.85лв.

 
 
 
 
 
 

2/1

12