Чували за смет 35 л.
50/60 см, 30 бр.

41030

1.68лв.

 
 

Чували за смет 70 л.
60/90 см, 20 бр.

41031

2.28лв.

 
 
 

Чували за смет - 50 л.
58 x 72 см./20 бр.

41032

1.66лв.

 
 

Чували за грозде
60/90, 10 бр.

41037

3.11лв.