Оливерник 2 бр.
+ 2 солници

14615

3.15лв.

 
 

Солници порцелан
цена за 1 бр.

33201

1.35лв.

 
 
 

Солници 2 бр. к-кт
8.5 см.

33210

1.12лв.

 
 

Солници порцелан
2 бр. със салфетник

33213

4.40лв.

 
 
 

Солници 2-ка
порц. 11 см

33141

1.96лв.