Салфетник
метален

32350

0.83лв.

 
 

Салфетник
дървен

69698

3.26лв.

 
 
 

Салфетник
дървен

69699

3.26лв.

 
 

Салфетник 10 см
пластмасов

37552

1.81лв.

 
 
 

Солници порцелан
2 бр. със салфетник

33213

4.40лв.

 
 

САЛФЕТНИК МЕТАЛЕН
HOME

32351

2.90лв.

 
 
 

Салфетник ХРОМ

32355

3.47лв.

 
 

Салфетник
злато/сребро
пвц

32356

0.88лв.

 
 
 

Салфетник
метален
пеперуда

32357

3.05лв.

 
 

Салфетник
метален
home

32358

3.05лв.

 
 
 

Салфетник
метален
прав.

32359

3.05лв.