Нож за чистене
на пипер

34227

1.09лв.

 
 

Мелничка за черен
пипер

37598

3.70лв.

 
 
 

Мелничка за
черен пипер

37597

3.51лв.

 
 

Нож за чистене
на пипер

34220

1.66лв.

 
 
 

Мелничка черен пипер
15 см. дървена

33303

3.50лв.

 
 

Картофобелачка
+за риба и пипер

171241

1.00лв.

 
 
 

Мелничка СТЕЙНЛИС
за черен пипер

33305

8.45лв.

 
 

Мелничка метал
за чер. пипер, 11 см

339780

4.59лв.

 
 
 

Мелничка чер.пипер
PVC 12 см

33306

3.28лв.

 
 

Мелничка чер. пипер
PVC 17 см

33300

3.58лв.